Ah, niin kauan odotettu hiihtoloma on jälleen täällä! Keilailu on kivaa tekemistä, joka sopii koko perheelle. Mikä parasta, keilareissua suunnitellessa ei tarvitse päivitellä hermostuneena säätietoja, aina on hyvä keli keilata!

Haapajärven koululaisten perheet saavat jälleen tukea nuorisopalveluilta keilailuunsa. Maanantaista perjantaihin klo 12 – 16 keilaus maksaa vain 8 euroa /tunti. Klo 15-16 on hohtokeilausta samaan hintaan. Lapset voivat hyvin tulla myös keskenään, mikäli vanhemmilla ei satu olemaan lomaa. Yhden radalla keilaavan on oltava Haapajärven koululainen (ala- tai yläaste). Samalla radalla voi kuitenkin keilata myös vanhemmat, kaverit tai vaikkapa serkut toiselta paikkakunnalta.

Perheiden kannattaa huomioida myös Kanes-keilaus lauantaina 29.2. klo 16 – 19. Ratamaksun hintaan sisältyy Kanes-limpparit lapsille (max. 2/rata).

Lomaviikon loppupuolella perjantaina 6.3. hohtokeilataan tavallisen keilauksen hinnalla. Perjantain hohto alkaa normaalia aikaisemmin, jo klo 16. Lauantain 7.3. hohtokeilauksessa voit puolestaan oikea-aikaisella kaadolla voittaa palkinnon! Lucky Strike -haaste käynnistyy satunnaisesti ja sisältyy ratamaksun hintaan.

Viikon 10 koko ohjelman löydät täältä: Hiihtoloma -20 koko ohjelma

Radan varaat helpoiten suoraan täältä: https://www.varaavuoro.com/split45

Muista osallistua myös arvontaan facebookissa ja keilahallilla!

Tervetuloa ensikertalaiset ja vanhat tutut!