Viihdy

Split45 on paikka, jonka tärkein tavoite on asiakkaiden viihtyvyys. Palvelu pelaa ja porukka nauttii, tervetuloa!

Kahvila-ravintola Missi

Täysin uusitussa A-oikeuksin varustetussa kahvila-ravintolassamme viihdyt pidempäänkin! Tilojen uusimisen tavoitteena on ollut viihtyisyys ja toimivuus. Suunnittelutoimisto Laakean Miia Jämsä on luonut ilmeen joka kunnioittaa vanhaa modernilla otteella ja miellyttää silmää. Hyvä kaveriporukka ja lauta- tai korttipeli, mitäpä sitä ihminen muuta vaatii viihtyäkseen. Janoisille löytyy myös hyvä valikoima erilaisia virvokkeita. Ja tännehän saa tulla vaikka ei keilaisikaan!

Kaatokabinetti

Kokous, synttärit, illanvietto tai muut kekkerit. Varaa Split45:n Kaatokabinetti yksityiskäyttöön. Kaatokabinettiin voit tilata virvokkeita ja pientä purtavaa tilaisuuden ajaksi. Kabinetin televisiosta esität näppärästi visuaalista materiaalia. Tilassa oleva darts-taulu ja muut pelit puolestaan ovat oivaa viihdykettä illanviettoihin. Samaan tilaisuuteen on helppo yhdistää keilausta, kuntosalia tai hyvinvointiluento esimerkiksi Tyky-päivää ajatellen. Räätälöimme palvelupaketin juuri sinun haluamallasi tavalla.

Kaatokabinettiin pääsee heittämään dartsia ja pelailemaan aina kun se ei ole yksityiskäytössä.

Lasten synttärit

Hauskimmat ja huolettomimmat lasten synttärit vietät Split45:ssä! Riittää kun varaat ajan ja saavut hyvissä ajoin paikalle. Me huolehdimme lopusta. Näillä synttäreillä on taatusti tekemistä jokaiselle tasapuolisesti, ja herkkuhetki kruunaa kokemuksen.Varaa synttäripaketti puhelimitse
040 683 0150.

Lasten synttäripaketin hinta 15€/lapsi, vähintään kuudesta lapsesta veloitetaan. Synttäripaketti hohtokeilauksen aikaan 20€/lapsi. Synttäripaketti sisältää tunnin keilausta sekä Kaatokabinetti tunniksi käyttöön. Kaatokabinetin herkkuhetki kruunaa synttäripäivän! Tarjolla on limpparia, sipsejä, popcornia, karkkia sekä jäätelövuori.

Split45 on paikka, jonka tärkein tavoite on asiakkaiden viihtyvyys. Palvelu pelaa ja porukka nauttii!

Tervetuloa viihtymään!

Yhteystiedot