Kuntoile

Kuntosalillamme on hyvin huollettu peruslaitteisto kaikenlaiseen kuntoiluun!

Meidän kauttamme myös Oura-sormusmittaukset sekä valmennukset.

Lue lisää alta!

6 – 22 KUNTOSALI 19,90/kk

Kuntosalillamme on hyvin huollettu peruslaitteisto kaikenlaiseen kuntoiluun. Lämmittelyyn ja aerobiseen treeniin löytyy useita laitteita. Taljalaitteet ja penkit sopivat erittäin hyvin myös aloittelijoille. Raakaa rautaa rakastaville puolestaan vapaiden painojen alue on mieluisin. Opastamme mielellämme aina tarvittaessa. Kysy myös kuntosaliohjelmaa tai kokonaisvaltaisempia valmennuksia treenisi tueksi.

Kuntosalille pääsee kuukausisopimuksella joka päivä klo 6.00 – 22.00. Kuukausisopimus tehdään aina henkilökohtaisesti kassalla (varaa mukaan henkilöllisyystodistus). Kuukausimaksu maksetaan etukäteen kassalle.  Kulkukortti lakkaa toimimasta ja kuntosalin käyttöoikeus päättyy välittömästi, kun kuukausimaksu ei ole enää voimassa. Vastaavasti emme peri maksua ajalta jolloin kortti ei ole voimassa (kuten jatkuvat kuukausisopimukset). Kulkukortista perimme kuukausimaksun lisäksi 10€ käteispantin jonka saa takaisin kulkukortin palauttaessaan.

Lue lisää alta.

Kuntoilupalveluiden hinnasto

Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, smartum, tyky ja e-passi.

Hyvinvointiluennot

Toistaiseksi hyvinvointiluentoja voi varata vain aamuun viimeistään klo 10.00 alkaviksi Split45 Kaatokabinettiin tai Haapajärven keskustan lähialueelle.

Luennoitsijan taustalla on pitkä kokemus liikunta-alalta ja valmentamisesta.  Erityisesti stressi ja palautuminen ovat vahvuusaluetta. Osaamisen taustalla on satoja henkilökohtaisia valmennettavia ympäri Suomea, työntekijästä toimitusjohtajaan. Luennot eivät perustu hienojen termien latelemiseen, vaan puhutaan arkisista asioista kansankielellä. Luentojen tavoitteena onkin ensisijaisesti antaa uusia työkaluja parempaan jaksamiseen arjessa. Sisältöä voidaan toki suunnata myös kuntoiluun ja urheiluun. Voimme räätälöidä luennon sisällön juuri teille sopivaksi. Parhaiten luennot toimivat 3-4 luennon kokonaisuuksina, mutta jo yhden kuultuasi olet todennäköisesti saanut uusia keinoja hallita kuormitustasi.

Valmiit sisältöpainotukset: ravinto, liikunta, uni, stressinhallinta.

Tulemme järjestämään myös ilmaisia luentotilaisuuksia kiinnostuneille. Tiedotamme näistä myöhemmin.

Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaiset valmennuksemme on suunnattu ensisijaisesti tavallisille tallaajille. Kun tavoitteesi ei ole bikini-fitness eikä pikadieetti, olemme juuri oikea paikka sinulle.  Sovi henkilökohtainen valmennus soittamalla
040 683 0150.

Uusi punttisali Haapajärvellä!

.

.

Tervetuloa treenaamaan!

Tule käymään!