Kuntoile

Voit vaihtaa liikuntarahan lahjakorttiin, ja käyttää myöhemmin!

Liikuntaseteleillä tämä onnistuu käymällä paikanpäällä keilahallin aukioloaikana. Meille käyvät smartum, tyky+ ja virikesetelit.

Smartum, epassi ja edenredin sovelluksilla voit vaihtaa liikuntasaldon sähköiseen lahjakorttiin myös käymättä paikanpäällä. Ota yhteyttä sähköpostilla keila@split45.fi ja neuvomme eteenpäin.

Olisiko tämä muutoksen vuosi? Tsekkaa valmennustarjoukset alempaa!

Kuntosalille pääsee kuukausikortilla joka päivä klo 6 – 22 (myös arkipyhät). Kertakäynnit ja uusien kuukausisopimusten tekeminen onnistuvat keilahallin aukioloaikoina.

Kuntosalillamme on hyvin huollettu peruslaitteisto kaikenlaiseen kuntoiluun!

Meidän kauttamme myös kuntosaliohjelmat, Oura-sormusmittaukset sekä ravinto- ja kokonaisvaltaiset valmennukset.

Polkujuoksukoulut aloittelijoille ja tavoitteellisempaankin treeniin!

Lue lisää alta!

6 – 22 KUNTOSALI 19,90/kk

Kuntosalillamme on hyvin huollettu peruslaitteisto kaikenlaiseen kuntoiluun. Lämmittelyyn ja aerobiseen treeniin löytyy useita laitteita. Taljalaitteet ja penkit sopivat erittäin hyvin myös aloittelijoille. Raakaa rautaa rakastaville puolestaan vapaiden painojen alue on mieluisin. Opastamme mielellämme aina tarvittaessa. Kysy myös kuntosaliohjelmaa tai kokonaisvaltaisempia valmennuksia treenisi tueksi.

Kuntosalille pääsee kuukausisopimuksella joka päivä klo 6.00 – 22.00. Kuukausisopimus tehdään aina henkilökohtaisesti kassalla (varaa mukaan henkilöllisyystodistus). Kuukausimaksu maksetaan etukäteen kassalle.  Kulkukortti lakkaa toimimasta ja kuntosalin käyttöoikeus päättyy välittömästi, kun kuukausimaksu ei ole enää voimassa. Vastaavasti emme peri maksua ajalta jolloin kortti ei ole voimassa (kuten jatkuvat kuukausisopimukset). Kulkukortista perimme kuukausimaksun lisäksi 10€ pantin, jonka saa takaisin kulkukortin palauttaessaan.

Lue lisää alta.

Kuntoilupalveluiden

hinnasto

Maksuvälineinä käyvät käteinen, yleisimmät pankki- ja luottokortit, smartum, tyky, e-passi ja edenred.

Valmennuksista voit kysyä lisää soittamalla 040 683 0150 (keilahallin aukioloaikana), sähköpostilla kunto@split45.fi, tai tulemalla käymään keilahallin aukioloaikana.

Hyvinvointiluennot

Lisää sisältöä esim. tyky-päivään! Varaa luento Kaatokabinettiimme tai Haapajärven keskustan läheisyyteen.

Luennoitsijan taustalla on pitkä kokemus liikunta-alalta ja valmentamisesta.  Erityisesti stressi ja palautuminen ovat vahvuusaluetta. Osaamisen taustalla on satoja henkilökohtaisia valmennettavia ympäri Suomea, työntekijästä toimitusjohtajaan. Luennot eivät perustu hienojen termien latelemiseen, vaan puhutaan arkisista asioista kansankielellä. Luentojen tavoitteena onkin ensisijaisesti antaa uusia työkaluja parempaan jaksamiseen arjessa. Sisältöä voidaan toki suunnata myös kuntoiluun ja urheiluun. Voimme räätälöidä luennon sisällön juuri teille sopivaksi. Parhaiten luennot toimivat 3-4 luennon kokonaisuuksina, mutta jo yhden kuultuasi olet todennäköisesti saanut uusia keinoja hallita kuormitustasi.

Valmiit sisältöpainotukset: ravinto, liikunta, uni, stressinhallinta.

Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaiset valmennuksemme on suunnattu ensisijaisesti tavallisille tallaajille. Kun tavoitteesi ei ole bikini-fitness eikä pikadieetti, olemme juuri oikea paikka sinulle.  Sovi henkilökohtainen valmennus soittamalla
040 683 0150.

Uusi punttisali Haapajärvellä!

.

.

Tervetuloa treenaamaan!