Kuntoile

Olisiko tämä muutoksen vuosi? Tsekkaa valmennussisällöt ja -tarjoukset alempaa!

Lue lisää alta!

Vaihda liikuntaraha lahjakorttiin

Voit vaihtaa liikuntarahan lahjakorttiin, ja käyttää myöhemmin! Liikuntaseteleillä tämä onnistuu käymällä paikanpäällä keilahallin aukioloaikana. Meille käyvät smartum, tyky+ ja virikesetelit.

Smartum-, epassi- ja edenred -sovellukset

Smartum, epassi ja edenredin sovelluksilla voit vaihtaa liikuntasaldon sähköiseen lahjakorttiin myös käymättä paikanpäällä. Ota yhteyttä sähköpostilla keila@split45.fi ja neuvomme eteenpäin.

Kuntosalille joka päivä klo 6-22

Kuntosalille pääsee kuukausisopimuksella joka päivä klo 6 – 22. Kertakäynnit ja uusien kuukausisopimusten tekeminen onnistuvat keilahallin aukioloaikoina.

6 – 22 KUNTOSALI 19,90€/kk

Kuntosalimme on rauhallinen ”tavallisen tallaajan” sali, johon ei tarvitse ostaa uusia hienoja vaatteita treenatakseen! Laitteemme eivät ole uusimmat ja hienoimmat, mutta salilta löytyy kuukausihintaan nähden kattava peruslaitteisto kaikenlaiseen kuntoiluun, ja tavoitteelliseen treeniin. Lämmittelyyn ja aerobiseen harjoitteluun löytyy useita laitteita. Taljalaitteet ja penkit sopivat erittäin hyvin myös aloittelijoille. Raakaa rautaa rakastaville puolestaan vapaiden painojen alue on mieluisin.  Opastamme mielellämme aina tarvittaessa. Kysy myös kuntosaliohjelmaa tai kokonaisvaltaisempia valmennuksia treenisi tueksi.

Kuntosalille pääsee kuukausisopimuksella joka päivä klo 6.00 – 22.00. Kuukausisopimus tehdään aina henkilökohtaisesti kassalla (varaa mukaan henkilöllisyystodistus). Kuukausimaksu maksetaan etukäteen kassalle.  Kulkukortti lakkaa toimimasta ja kuntosalin käyttöoikeus päättyy välittömästi, kun kuukausimaksu ei ole enää voimassa. Vastaavasti emme peri maksua ajalta jolloin kortti ei ole voimassa (kuten jatkuvat kuukausisopimukset). Kulkukortista perimme kuukausimaksun lisäksi 10€ pantin, jonka saa takaisin kulkukortin palauttaessaan.

KEVÄTTARJOUS 75€

Kuntostartti

Kuntostartti on juuri sinulle, joka on haaveillut energisemmästä arjesta, mutta ei ole siihen omin avuin päässyt. Ainakaan pitkäksi aikaa. Eli kuntokuurien aloituksia on täsmälleen saman verran kuin niiden loppumisia. Tarvitset loppuelämäsi aikana enää yhden aloituksen, kun teet sen avullamme järkevästi! Rantakuntoa tai sadan kilon penkkitulosta emme lupaa, mutta lupaamme virkeämmän arjen, jonka avulla isompienkin tavoitteiden saavuttaminen on mahdollista.

3 valmennuskertaa, valmennus kestää noin 2kk.

  1. Tilannekartoitus. Kukaan ei pysty neuvomaan sinua oikeaan päätepisteeseen, jos ei tiedä, missä tällä hetkellä olet. Sama pätee itse itsellesi antamiin neuvoihin. Liian ruusuinen kuva lähtötasosta- ja esim. ajankäytön mahdollisuuksista ajaa valtaosan kuntokuureista karille, ennenkuin ne pääsevät kunnolla edes alkamaan. Tämän vuoksi netistä luettu tai ostettu valmennusohjelma ei toimi, mikäli se sisältää pelkät treeniohjeet ilman lähtötilanteen kartoitusta ja kontrollia ohjelman edetessä. Tilannekartoitukseen käytetään keskustelua ja mahdollista sykemittarin/Ouran/muun puettavan laitteen dataa.
  2. Ravintotsekkaus. Riittämätön, huonosti rytmitetty tai huonolaatuinen ravinto vaikuttavat ihan kaikkeen elämässämme. Kaikkeen. Ja nimenomaan riittämätön, ei liiallinen. Todella iso osa kuntokuureista kaatuu siihen, että vedetään yhtäkkiä energiankulutus ylös, ja energiansaanti alas. Ei kenenkään kroppa kestä sitä. Ja kun kroppa ei kestä, mieli ei kestä. Ja taas ollaan syvemmässä kuopassa kuin lähtötilanteessa.
  3. Treeniohjeet. Omista mieltymyksistäsi riippuen treeniohjeet voivat olla esim. kuntosali- tai kotijumppaohjelma, ohjeet juoksutreeniin, tai jotain muuta. Olennaista on se, että treenaamista ei aloiteta kiihdyttämällä tahtia suoraan nollasta sataan, vaan pikkuhiljaa kuntotason noustessa tehoja nostaen. Eli käydään yksi valitsemasi treenimuoto yhdessä läpi, ja mietitään yhdessä sopiva ja realistinen tavoite viikkotasolla (treeniviikkosi sisältää toivottavasti useampia treenimuotoja).

Kysy lisää 040 683 0150 (keilahallin aukioloaikoina) tai kunto@split45.fi.

Enjoy every Split- polkujuoksuvalmennus

25€/4vko. Enjoy every Split -valmennus tavoitteellisempaan polkujuoksuharjoitteluun. Tavoitteen ei ole pakko tähdätä kilpailuun/tapahtumaan, mutta saat valmennuksesta eniten irti, kun uskallat asettaa tavoitteesi pidemmälle, missä olet koskaan ollut. Valmennus toimii etäyhteyksin, mutta mahdollisuuksien mukaan voi sisältää myös lähivalmennusta. Voit aloittaa sen milloin vain, ja tehdä treenit oman aikataulusi mukaan.

Saman lenkin kiertäminen samalla vauhdilla pitää kunnon samana. Keho kaipaa erilaisia ja uusia ärsykkeitä kehittyäkseen. Valmennus on kokonaisvaltaista, ja sisältää jatkuvan kontrollin treenien etenemiseen, sekä riittävään palautumiseen. Eli emme pelkästään syötä treeniohjeita eteesi, vaan kontrolloimme, että ne myös toimivat. Valmennus sisältää kestävyystreenien lisäksi tarkat voimaohjelmat, sekä vinkkejä lihashuoltoon, ravintoon, ja muuhun treenaamiseen liittyvään. Olemme myös apunasi kisan energiansaannin suunnittelussa, aikataulujen laatimisessa ja kaikessa mitä pitkiin polkujuoksukisoihin sisältyy. Valmennus soveltuu erityisen hyvin henkilöille, jotka pystyvät treenaamaan usein, mutta eivät välttämättä tuntikausia kerrallaan.

Valmennus on kehitysvaiheessa, ja otamme valmennettavia tarkkaan harkiten. Kysy lisää 040 683 0150 (keilahallin aukioloaikoina) tai kunto@split45.fi.

KEVÄTTARJOUS! 44,90€

Kuntosali 1kk + kuntosaliohjelma TAI ravintotsekkaus

Sisältää kuntosalikortin kuukaudeksi, sekä joko kuntosaliohjelman, TAI ravintotsekkauksen (1 valmennuskerta).
Mikäli olet uusi kuntosaliasiakas, perimme lisäksi 10€:n pantin kulkukortista. Panttirahan saa takaisin, kun palauttaa kulkukortin.

KEVÄTTARJOUS! 75€

Laaja ravintovalmennus

Sis. ravintopäiväkirjan analyysin, palautteen ja ohjeet.
Ei nälkäkiukkua, vaan syömällä virkeäksi ja solakaksi!
Yhteensä kolme valmennuskertaa, valmennus kestää noin 2kk.

19,90€/kk

Kuukausikortti kuntosalille

Vaatii jäsensopimuksen tekemisen, tarkistamme henkilöllisyyden sopimusta tehdessä. Kulkukortilla kuntosali avoinna joka päivä klo 06 – 22.

TODELLA JOUSTAVA JÄSENSOPIMUS!
Ei aloitusmaksuja, eikä pidempiaikaista sitoutumista. Maksat vain niistä kuukausista, kun treenaat!

Mikäli olet uusi kuntosaliasiakas, perimme lisäksi 10€:n pantin kulkukortista. Panttirahan saa takaisin, kun palauttaa kulkukortin.
Uudet asiakkaamme voivat tehdä sopimuksen keilahallin aukioloaikoina.

Jäsensopimuksen ehdot.

Kuntosaliohjelma

30€ sis. yksi valmennuskerta ja ohjelma.

Kokonaisvaltainen valmennus

30€ / tapaamiskerta. Räätälöimme juuri sinulle sopivan sisällön olipa tukea tarvitseva osa-alueesi sitten uni, ravinto, liikunta, stressinhallinta tai kaikki yhdessä. Valmennus perustuu ”kirjatiedon” lisäksi satojen valmennettavien kautta saatuihin kokemuksiin.

Erityisvahvuutemme on kokonaiskuormituksen hallinta ja treenin/elämäntapamuutosten optimoiminen siihen perustuen.

Lue lisää sivun alalaidasta.

Ravintotsekkaus

30€ sis. ravintopäiväkirjan analyysin ja palautteen.

Yksi valmennuskerta.

Mitä sykemittarisi kertoo?

30€, yksi valmennuskerta.

Paljonko sykkeen pitäisi milloinkin olla, mitä unen aikainen data tarkoittaa..? Sykemittarit kertovat nykyään paljon muutakin kuin pelkän treenisykkeen. Tai ainakin yrittävät kertoa, mutta asiaan perehtymättömälle mittarin tiedot eivät välttämättä kerro juuri mitään. Pahimmillaan voit tulkita dataa väärin, jolloin siitä tulee vain yksi kuormitustekijä lisää.

Me autamme tulkitsemaan dataa, ja voit jatkaa turvallisin mielin kohti virkeämpää huomista!

Oura- sormusmittaus

Sisältää 7vrk:n mittauksen sekä asiantuntijan palautteen online-yhteydellä.

Kysy hintaa 040 683 0150 (keilahallin aukioloaikoina).

Kertakäynti kuntosalille

6€ (keilahallin aukioloaikana).

Hyvinvointiluennot

Lisää sisältöä esim. tyky-päivään! Varaa luento Kaatokabinettiimme tai Haapajärven keskustan läheisyyteen.

Luennoitsijan taustalla on pitkä kokemus liikunta-alalta ja valmentamisesta.  Erityisesti stressi ja palautuminen ovat vahvuusaluetta. Osaamisen taustalla on satoja henkilökohtaisia valmennettavia ympäri Suomea, työntekijästä toimitusjohtajaan. Luennot eivät perustu hienojen termien latelemiseen, vaan puhutaan arkisista asioista kansankielellä. Luentojen tavoitteena onkin ensisijaisesti antaa uusia työkaluja parempaan jaksamiseen arjessa. Sisältöä voidaan toki suunnata myös kuntoiluun ja urheiluun. Voimme räätälöidä luennon sisällön juuri teille sopivaksi. Parhaiten luennot toimivat 3-4 luennon kokonaisuuksina, mutta jo yhden kuultuasi olet todennäköisesti saanut uusia keinoja hallita kuormitustasi.

Valmiit sisältöpainotukset: ravinto, liikunta, uni, stressinhallinta.

Maksutavat ja lisätiedot

Henkilökohtaiset valmennukset

Henkilökohtaiset valmennuksemme on suunnattu ensisijaisesti tavallisille tallaajille. Kun tavoitteesi ei ole bikini-fitness eikä pikadieetti, olemme juuri oikea paikka sinulle.  Sovi henkilökohtainen valmennus soittamalla
040 683 0150.

Uusi punttisali Haapajärvellä!

.

.

Tervetuloa treenaamaan!