Keilaa

Pallo on aina pyöreä, mutta pallon pyörittäjiä on erilaisia. Meiltä löytyy jokaiselle jotain, olit sitten kilpakeilaaja, hupikeilaaja tai jotain siltä väliltä.

Aukioloajat ja hinnasto

Maksuvälineenä käyvät käteisen ja yleisimpien pankki- ja luottokorttien lisäksi Smartum-, Tyky+ ja Virikesetelit, sekä SmartumPay, ePassi ja MyEdenred -sovellukset.

Kuntosalille pääsee kuukausikortilla joka päivä klo 6 – 22 (myös arkipyhät). Kertakäynnit ja uusien sopimusten tekeminen onnistuvat keilahallin aukioloaikoina.

Suosituimpina aikoina keilailutunnin kesto on 55min, että vaihto sujuu rauhallisesti ilman ruuhkia. Eli keilaus alkaa aina tasalta tai puolelta, ja loppuu viittä vaille.

Hallistamme löytyy desinfiointiaineet käsille, palloille ja kengille.

HUOM! Aukioloaikoihin voi tulla muutoksia. Ajankohtaiset aukioloajat ja varaustilanteen löydät helpoiten varauskalenteristamme: https://www.varaavuoro.com/split45

Suosittelemme vahvasti ennakkovarausta. Seurueille, joissa on 5 henkilöä tai enemmän, suosittelemme varaamaan useamman radan.

Keilahalli avoinna:
ti – to 15.00 – 20.00
pe – la 15.00 – 21.00

Hohtokeilausta pe – la klo 18 alkaen.

Poikkeusaukioloja: 

Kuntosalille kuukausikortilla joka päivä klo 6 – 22.

Otamme ryhmiä ja vakiovuoroja vastaan myös aukioloaikojen ulkopuolella mahdollisuuksien mukaan.
Kysy vuoroista soittamalla 040 683 0150 (puhelimeen vastataan keilahallin aukioloaikoina).

KEILAKERHOT

Lasten synttärit

Hauskimmat ja huolettomimmat lasten synttärit vietät Split45:ssä! Riittää kun varaat ajan ja saavut hyvissä ajoin paikalle. Me huolehdimme lopusta. Näillä synttäreillä on taatusti tekemistä jokaiselle tasapuolisesti, ja herkkuhetki kruunaa kokemuksen. Varaa synttäripaketti puhelimitse
040 683 0150.

Lasten Synttäripaketit sisältävät tunnin keilausta tai hohtokeilausta, sekä Kaatokabinetti tunniksi käyttöön. Kaatokabinetin herkkuhetki kruunaa synttäripäivän! Tarjolla on limpparia, sipsejä, popcornia, karkkia sekä jäätelövuori.

Lasten Synttäripaketti 1: 3 – 4 lasta 50€. Yksi keilarata, hohtokeilaus mahdollista hallin normaaleina hohtoaikoina.

Lasten Synttäripaketti 2: 5 – 8 lasta 80€. Kaksi keilarataa, hohtokeilaus mahdollista hallin normaaleina hohtoaikoina.

Lasten Synttäripaketti 3: 9 – 12 lasta 120€. Kolme keilarataa, hohtokeilaus mahdollista hallin normaaleina hohtoaikoina. Huomioithan, että lasten nousevat ränniesteet löytyvät vain radoilta 3 ja 4. Lisäksi on käytössä palloramppi.

Lasten Synttäripaketti VIP: 13 – 16 lasta 150€. Kaikki neljä keilarataa, hohtokeilaus mahdollista milloin tahansa. Halutessaan myös aikuiset voivat keilata. VIP paketin voit varata myös hallin aukioloaikojen ulkopuolella. Huomioithan, että lasten nousevat ränniesteet löytyvät vain radoilta 3 ja 4. Lisäksi on käytössä palloramppi.

Keilaamaan porukalla?

Tervetuloa!