Keilaa

Pallo on aina pyöreä, mutta pallon pyörittäjiä on erilaisia. Meiltä löytyy jokaiselle jotain, olit sitten kilpakeilaaja, hupikeilaaja tai jotain siltä väliltä.

VARAA RATA

Aukioloajat ja hinnasto

HUOM! Hallissamme on voimassa koronaviruksesta johtuva poikkeusohjeistus, sekä maskisuositus yli 12-vuotiaille. Keilauksen aikana maski ei ole välttämätön, mikäli tilassa ei ole seurueesi lisäksi muita, tai koet muuten, että turvaväli on riittävä (esim. 1-2 keilarataa + keskikäytävä väliä = 5-6m:n välimatka). Vaihtoruuhkien välttämiseksi keilailutunnin kesto on 55min. Tutustu ohjeistukseen etukäteen tästä.

HUOM! Aukioloaikoihin voi tulla muutoksia. Ajankohtaiset aukioloajat ja varaustilanteen löydät helpoiten varauskalenteristamme: https://www.varaavuoro.com/split45
Voit tehdä ennakkovarauksen huoletta, sillä olemme yhteydessä puhelimitse, mikäli aukioloa joudutaan muuttamaan. Huolehdithan siis, että jätät varaukseen oikean puhelinnumeron.

Suosittelemme vahvasti ennakkovarausta henkilömäärän rajaamiseksi. Emme välttämättä pysty ottamaan vastaan ilman varausta tulevia asiakkaita, vaikka ratoja olisikin vapaana. Seurueille, joissa on 4 henkilöä tai enemmän, suosittelemme varaamaan useamman radan riittävien turvavälien takaamiseksi.

Vastuu toiminnan turvallisuudesta on yrittäjällä. Tämän vuoksi pidätämme oikeuden perua keilavuorosi, mikäli esim. liian suuresta henkilömäärästä johtuen emme voi taata riittäviä turvavälejä, tai voimassa olevaa ohjeistusta ei noudateta.

Aukioloajat syyskuussa -21:
Ti – to 15 – 20.
Pe – la 15 – 21.
Hohtokeilaus pe – la 18 – 21.

Poikkeusaukioloja:
3. – 4.9. keilahalli sujettu.

Kuntosalille kuukausikortilla joka päivä klo 6 – 22.

Otamme ryhmiä ja vakiovuoroja vastaan myös aukioloaikojen ulkopuolella mahdollisuuksien mukaan.
Kysy vuoroista soittamalla 040 683 0150 (puhelimeen vastataan keilahallin ollessa auki).

KEILAKERHOT

Lasten synttärit

Hauskimmat ja huolettomimmat lasten synttärit vietät Split45:ssä! Riittää kun varaat ajan ja saavut hyvissä ajoin paikalle. Me huolehdimme lopusta. Näillä synttäreillä on taatusti tekemistä jokaiselle tasapuolisesti, ja herkkuhetki kruunaa kokemuksen. Varaa synttäripaketti puhelimitse
040 683 0150.

Lasten Synttäripaketit sisältävät tunnin keilausta tai hohtokeilausta, sekä Kaatokabinetti tunniksi käyttöön. Kaatokabinetin herkkuhetki kruunaa synttäripäivän! Tarjolla on limpparia, sipsejä, popcornia, karkkia sekä jäätelövuori.

Lasten Synttäripaketti 1: 3 – 4 lasta 50€. Yksi keilarata, hohtokeilaus mahdollista hallin normaaleina hohtoaikoina.

Lasten Synttäripaketti 2: 5 – 8 lasta 80€. Kaksi keilarataa, hohtokeilaus mahdollista hallin normaaleina hohtoaikoina.

Lasten Synttäripaketti VIP: 9 – 12 lasta 150€. Kaikki neljä keilarataa, hohtokeilaus mahdollista milloin tahansa. Halutessaan myös aikuiset voivat keilata yhdellä radalla. VIP paketin voit varata myös hallin aukioloaikojen ulkopuolella.

Keilaamaan porukalla?

Tervetuloa!

varaa rata