Keilaa

Pallo on aina pyöreä, mutta pallon pyörittäjiä on erilaisia. Meiltä löytyy jokaiselle jotain, olit sitten kilpakeilaaja, hupikeilaaja tai jotain siltä väliltä.

VARAA RATA

Aukioloajat ja hinnasto

Tällä hetkellä voimassa olevien rajoitustoimien johdosta Split45 ottaa käyttöön perjantaista 3.12.2021 alkaen koronapassin. Koronapassi on käytössä niin kauan, kuin tilanne sitä rajoitusten osalta vaatii. Tällä tavalla voimme toimia normaalien aukioloaikojen puitteissa. Koronapassi koskee jokaista meillä PERJANTAINA JA LAUANTAINA KLO 17.00 jälkeen asioivaa yli 16-vuotiasta henkilöä. Niinä päivinä, kun emme edellytä koronapassia, emme voi anniskella alkoholia klo 17.00 jälkeen. Tässä vaiheessa emme edellytä koronapassia kuntosaliasiakkailtamme, mutta liikkuminen on rajoitettu vain pukuhuoneen ja kuntosalin välille, ja suosittelemme vahvasti maskin käyttöä yleisissä tiloissa. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista tai poikkeuspäivistä erikseen henkilökohtaisesti kaikille ko. ajankohtaan varauksen tehneille henkilöille. Varmistathan siis, että jätät keilavaraukseen voimassaolevan puhelinnumeron.

Eli perjantaina ja lauantaina klo 17.00 jälkeen (tai mikäli varauksesi jatkuu yli klo 17.00):

16-vuotias ja sitä vanhempi, otathan koronapassin (todistus kahdesta rokotteesta, viimeisen 72h:n aikana saadusta negatiivisesta testituloksesta tai 180vrk:n sisällä sairastetusta koronasta), sekä henkilöllisyystodistuksen valmiiksi esille. Tarkastamme koronapassin ja henkilöllisyyden kassalla yksi seurue kerrallaan. Mikäli sinulla ei ole jotain näistä kyseisistä dokumenteista, emme valitettavasti pysty päästämään sinua tiloihimme, mutta toivotamme sinut tervetulleeksi joko sinun, tai valtakunnan koronatilanteen muututtua. Tarkistetuista koronapasseista ei saa pitää rekisteriä, ja yrittäjän muistikin välillä pätkii, joten valmistaudu esittämään todistus jokaisella asiointikerrallasi.

HUOM! Koronapassin tarkastaminen hidastaa seurueiden vastaanottamista. Saavuthan keilavuorollesi siis n.15min ennen vuorosi alkua.

Koronapassin voit ladata täältä: https://www.kanta.fi/omakanta Todistuksesta kannattaa ottaa screenshot, tai tallentaa dokumentti muuten puhelimeesi.

HUOM! Hallissamme on voimassa koronaviruksesta johtuvia suosituksia esim. pallojen ja kenkien desinfiointiin liittyen. Vaihtoruuhkien välttämiseksi keilailutunnin kesto on ruuhka-aikana 55min. Tutustu ohjeistukseen etukäteen tästä.

HUOM! Aukioloaikoihin voi tulla muutoksia. Ajankohtaiset aukioloajat ja varaustilanteen löydät helpoiten varauskalenteristamme: https://www.varaavuoro.com/split45

Suosittelemme vahvasti ennakkovarausta. Seurueille, joissa on 4 henkilöä tai enemmän, suosittelemme varaamaan useamman radan.

Keilahallin aukioloajat:
Ti – to 15 – 20.
Pe 15 – 21 (hohtokeilaus 18-21).
La 15 – 22 (hohtokeilaus 18-22).

Poikkeusaukioloja:

Kuntosalille kuukausikortilla joka päivä klo 6 – 22.

Otamme ryhmiä ja vakiovuoroja vastaan myös aukioloaikojen ulkopuolella mahdollisuuksien mukaan.
Kysy vuoroista soittamalla 040 683 0150 (puhelimeen vastataan keilahallin ollessa auki).

KEILAKERHOT

Lasten synttärit

Hauskimmat ja huolettomimmat lasten synttärit vietät Split45:ssä! Riittää kun varaat ajan ja saavut hyvissä ajoin paikalle. Me huolehdimme lopusta. Näillä synttäreillä on taatusti tekemistä jokaiselle tasapuolisesti, ja herkkuhetki kruunaa kokemuksen. Varaa synttäripaketti puhelimitse
040 683 0150.

Lasten Synttäripaketit sisältävät tunnin keilausta tai hohtokeilausta, sekä Kaatokabinetti tunniksi käyttöön. Kaatokabinetin herkkuhetki kruunaa synttäripäivän! Tarjolla on limpparia, sipsejä, popcornia, karkkia sekä jäätelövuori.

Lasten Synttäripaketti 1: 3 – 4 lasta 50€. Yksi keilarata, hohtokeilaus mahdollista hallin normaaleina hohtoaikoina.

Lasten Synttäripaketti 2: 5 – 8 lasta 80€. Kaksi keilarataa, hohtokeilaus mahdollista hallin normaaleina hohtoaikoina.

Lasten Synttäripaketti VIP: 9 – 12 lasta 150€. Kaikki neljä keilarataa, hohtokeilaus mahdollista milloin tahansa. Halutessaan myös aikuiset voivat keilata yhdellä radalla. VIP paketin voit varata myös hallin aukioloaikojen ulkopuolella.

Keilaamaan porukalla?

Tervetuloa!

varaa rata