14.3.2002 Pekka Kivioja NBC, ja heti perään 19.1.2019 Pasi Kuki HaKe. Täydellistä 300-sarjaa ehdittiin odottaa Haapajärvellä pitkään ja hartaasti. Uudelle halliyrittäjälle 300-sarjan saaminen paikkakunnalle muodostuikin tavoitteeksi pian toiminnan aloittamisen jälkeen. Yhdessä keilahalliyhtiön ja Haapajärven Keilaseuran kanssa asetettu 300-bonus toi lisää yritystä myös kilpakeilaajille, vaikka enemmällä yrittämisellä keilailussa harvoin saadaankaan parasta tulosta.

Pitkän taian murtamista tuskin olisi voinut suoda sopivammalle henkilölle. Pasi Kukille kulunut vuosi ei todellakaan ole ollut helpoimmasta päästä. Aina Pasi tulee kuitenkin hallille pieni virne kasvoillaan ja selvästi nauttii keilailusta suorittamisen sijaan. Pasi löytää myös huonon suorituksen syyn keskimääräistä useammin omasta heitostaan, eikä sorru selittelyyn. Kukille tämä 300-sarja on ensimmäinen. Samalla hän on ainoa Haapajärven Keilaseuraa tällä hetkellä edustava pelaaja, jolta 300-sarja löytyy.

Mitä sitten sanoisi itse täydellisestä sarjasta. Enpä osaa sanoa juuri mitään, kun melkein koko sarja meni sivu suun. Puhukoon videopätkä viimeisestä kaadosta puolestaan. Sitä kelpaa kyllä Pasin lisäksi muidenkin kelata useampaan kertaan!