Tässä muutama vinkki onnistuneeseen ja turvalliseen keilailuun.

Aukioloajat löydät vaikkapa täältä: https://split45.fi/keilaa/ tai suoraan varauskalenterista https://www.varaavuoro.com/split45

Huomioithan että aukioloihin voi tulla muutoksia nopeallakin aikataululla tilanteen mukaan. Nettivarauskalenterissamme on aina ajan tasalla oleva tieto. Eli jos voit tehdä nettivarauksen, halli on avoinna ko. aikaan. Voit siis varata radan huoletta pidemmänkin ajan päähän. Mikäli aukiolo muuttuu varauksesi jälkeen, sinuun ollaan yhteydessä puhelimitse, tarkista siis että jätät varaukseen oikean puhelinnumeron. Jo varattujen vuorojen peruminen on hyvin epätodennäköistä, mutta koska ajat ovat tällaiset, kaikkeen täytyy varautua.

Suosittelemme maksimissaan neljä keilaajaa rataa kohti. Varaamme tarvittaessa tyhjiä väliratoja tilanteen mukaan. Näin varmistamme, että kaikille jää keila-alueella riittävästi tilaa, eikä maskia ole pakko pitää, vaikka sitä suosittelemmekin. Varausteknisistä syistä emme varaa väliratoja etukäteen (esim. joka toinen välirata kuten joissain isoissa halleissa), vaan sitä mukaan kun varauksia tulee. Tämä sen vuoksi, että isompi perhe tai muutenkin päivittäin sosiaalisessa kontaktissa oleva ryhmä pystyy varaamaan kaksi tai useamman vierekkäisen radan itselleen.

Maskin käyttämisessä asiakkaamme saavat käyttää omaa harkintaa. Meillä ei ole maskipakkoa sen vuoksi, että ainakin toistaiseksi kaikille on löytynyt keila-alueelta runsaasti tilaa. Emme näe järkeä etukäteen asetetulle maskipakolle, koska tilanne voi hyvinkin olla sellainen, että oma keilaporukkanne on ainut hallissa. Käytetään siis maalaisjärkeä tässäkin asiassa, turvallisuus edellä tietysti.

Sen sijaan vaihtotilanteessa voi tulla ajoittain ruuhkaa, kun edellisen tunnin keilaajat lähtevät, ja uudet tulevat tilalle. Näiden tilanteiden varalta suosittelemme vahvasti ottamaan maskin ainakin mukaan, vaikkei sitä itse keilauksessa käyttäisikään. Ruuhkien välttämiseksi suosittelemme, että tulette keilavuorollenne ajoissa, ja annatte poislähteville tilaa poistua. Vaikka tämä veisi keila-ajastanne minuutin, niin uhraus on pieni yhteisen edun nimissä.

Keilapalloille ja kengille löytyy omat desinfiointiaineensa. Niitä, sekä muita pintoja desinfioidaan myös henkilökunnan toimesta. Muista myös korostetusti henkilökohtainen hygienia! Ja mikä kaikista tärkeintä: Älä tule keilaamaan, mikäli on pienikin mahdollisuus, että olet altistunut koronavirukselle tai sinulla on hengitystieinfektion oireita!

Vallitsevassa tilanteessa suhtaudumme hyvin joustavasti ja ymmärtäväisesti vuorojen perumiseen lyhyelläkin varoitusajalla. Ratakapasiteettimme on hyvin niukka, ja voi hyvinkin olla, että olemme varanneet vuorosi viereen tyhjän väliradan. Tällöin ratakapasiteetistamme on menetetty 50% ko. tunnin ajaksi. Peru siis vuorosi heti, jos päättätte jättää vuoronne käyttämättä esim. sairastumisen vuoksi.

Tutustuthan koronaohjeistukseemme etukäteen tästä.
Ohjeistus nähtävillä myös tiloissamme.

Puhtaita kaatoja!