Split45 Champin toinen jakso päättyi jälleen Super Sunnuntaihin 22.12. Jakson parhaaksi osoittautui Kokkolan CPS:n Veli-Matti Tissarinen tuloksilla 1456 + 1239. Tästä päivästä voit lukea lisää tästä. Super Sunnuntain parhaan kuuden sarjan tuloksen keilasi Nivalan Keilaseuran Tero Koivisto. Yskähdellen ensimmäisessä erässä käynnistynyt peli parani loppupäivää kohti, ja tuloksella 1319 Tero tarrasi myös finaalipaikkaan kiinni. Super Sunnuntain ”mestaruudesta” Terolle 45€:n K-Supermarket Haapajärven lahjakortti.

Toisella jaksolla on tämän hetkisellä tilanteella tehty seitsemän finaalipaikassa kiinni olevaa tulosta (turbot lukuunottamatta). Finaalituloksia on tipahdellut tasaisen harvalla tahdilla. Tulosraja on edelleen hyvin maltillinen 1310, eli kaikkien keilaajien ulottuvissa. Lopuista eristä odotellaankin vielä 1-3 finaalitulosta. Jäljellä olevista neljästä erästä kolme on jo täynnä, mutta perjantain 27.12. klo 16.00 erään on vielä hyvin tilaa. Näin joulun aikaan on aina mahdollista että jollakin menee tankkaus yli, joten varalle voi ilmoittautua 040 7383268.

Nyt on aika rauhoittua hetkeksi, ja tankkailla Champin huipennusta varten. Toivottelen kaikille oikein Rauhallista ja Hyvää Joulua! Palaamme tositoimiin jälleen tapaninpäivänä.

Karsinnan tilanne.

Ilmoittaudu kilpailuun.